“Έφυγε” ο καλός συνάδελφος Κωνσταντίνος Λεβαντής

“Έφυγε” ο καλός συνάδελφος Κωνσταντίνος Λεβαντής

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, πολύ νέος, ο αγαπημένος συνάδελφος Κωνσταντίνος Λεβαντής, μετά από ανακοπή καρδιάς.
Παρά το σύντομο της ζωής του, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.
Ξεκίνησε τις σπουδές του το 1995 στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, μέχρι το 1997, για να τις ολοκληρώσει το 2013 στην “Αθηναϊκή Σκηνή” του Κάλβου Καλαμπόκη.
Κάνοντας παράλληλα κι άλλες δουλειές για να επιβιώσει, είχε συμμετάσχει ήδη σε πολλές παραστάσεις (“Η Θεραπεία Του Κυρίου Λαμπρινού”, “Η Παγίδα” του Ρ. Τομά κ.ά.) κινηματογραφικές (“Ο Καλύτερός Μου Φίλος”, Dogs, Cats & Rats) και τηλεοπτικές παραγωγές (“Απαγορευμένη Αγάπη”, “Χωρικά Ύδατα”, κ.ά.), πριν ακόμα τελειώσει τις σπουδές του.
Σοβαρός και πιστός στην τέχνη που υπηρέτησε με πάθος, συμμετείχε σε πάνω από 30 παραστάσεις, μεγάλου μήκους ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία 20 χρόνια.
Ιδιαίτερα αγαπητός στον κλάδο και με μεγάλη εκτίμηση, άφησε το δικό του στίγμα, όχι μόνο επάνω στη σκηνή αλλά και με την δράση του πλάι στο σωματείο. Με την στήριξή του στον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ 4 χρόνια τώρα για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, στην οποία πίστευε ασταμάτητα, απέδειξε πώς ένα ενεργό καλλιτεχνικά μέλος του σωματείου, είναι ταυτόχρονα και μοχλός αγώνα στο κίνημα.
Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.