ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

 
20 Μάρτη – Διεθνής κατά του ρατσισμού και του φασισμού
#Συλλαλητήριο, , Ομόνοια, 3 μ.μ.
 
Στις 20 Μάρτη, δεκάδες κινήματα από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία και τη Ν. Ζηλανδία, μας καλούν στη Διεθνή Μέρα Δράσης ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.
 
Το ΣΕΗ ενώνει τη φωνή του μαζί τους!
Δίπλα στον αγώνα, μετέχει στο συλλαλητήριο, αλλά και σε κάθε μορφή αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ενάντια στην ρατσιστική κυβερνητική πολιτική, που ανοίγει ξανά το δρόμο στους φασίστες, όπως έδειξε η επίθεση κατά των προσφυγόπουλων σε δομή ανήλικων στο Ωραιόκαστρο.
 
Όχι μόνο γιατί πιστεύουμε πως η προσφυγιά δεν είναι έγκλημα, αλλά γιατί οι κατατρεγμένοι των πολέμων, των δικτατοριών, της πείνας, της κλιματικής καταστροφής πρέπει να είναι καλοδεχούμενοι (άλλωστε η χώρα μας ιστορικά γνωρίζει βιωματικά τη θέση αυτή).
 
– Ζητάμε αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και άσυλο για τους πρόσφυγες, χαρτιά για τους μετανάστες, σχολείο και ιθαγένεια για τα παιδιά τους, να σταματήσουν οι απελάσεις και οι παράνομες επαναπροωθήσεις, να μπει τέλος στο αίσχος των camps.
– Διεκδικούμε να προγραμματιστεί άμεσα ο μαζικός εμβολιασμός των προσφύγων και των εργαζόμενων στα στρατόπεδα και να δοθεί ΑΜΚΑ σε όλους για πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία χωρίς αποκλεισμούς.
 
Όλες και όλοι μαζί ενωμένοι, τα συνδικάτα, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, το αντιφασιστικό αντιρατσιστικό κίνημα δείξαμε την δύναμη μας, στις 7 Οκτώβρη, έξω από την δίκη της Χρυσής Αυγής.
Με αυτήν την αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε!
 
Συμμετέχουμε στη Διεθνή Μέρα Δράσης στις 20 Μάρτη, στηρίζουμε το συλλαλητήριο στις 3 μ.μ. στην Ομόνοια.
(συνημμένη φωτογραφία από το Καρά Τεπέ)