ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΜΕΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ 2021

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΜΕΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ 2021

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 
σας ενημερώνουμε πως όσες/οι έχετε εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών έως τις 10/01/2021

μπορείτε έως και τις 14/06/2021 να υποβάλετε στην πλατφόρμα supportemloyees.services.gov. την μονομερή υπεύθυνη δήλωση για το μήνα Απρίλιο 2021 για την αποζημίωση των 534 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υποβάλετε την δήλωση του Απριλίου, θα πρέπει – αφού κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr με τα διαπιστευτήρια taxisnet – να επιλέξετε ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ και τότε να μπείτε στην σελίδα όπου ο Απρίλιος είναι επιλεγμένος αυτόματα και εσείς συμπληρώνετε ΑΜΚΑ, τηλέφωνο, email, έτος αναφοράς (2021), IBAN και τράπεζα.
 
Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης μέσω του κινητού συνήθως δεν αποθηκεύεται στο σύστημα, καλό θα ήταν να την υποβάλετε από Η/Υ και να την αποθηκεύσετε οπωσδήποτε εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της.
 
Τέλος, επειδή την Παρασκευή – πρώτη μέρα λειτουργίας της πλατφόρμας για τον Απρίλιο – παρατηρήθηκαν προβλήματα, μετά από επικοινωνία μας με το Υπουργείο, καλούμε όσες/ους αντιμετώπισαν δυσκολίες στην υποβολή να επαναλάβουν τη διαδικασία από σήμερα.”