ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ύστερα από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) στις 03/11/2021

Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 14 Νοέμβρη 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Θέατρο Βρετάνια (Πανεπιστημίου 7, Αθήνα)

με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συλλογική Σύμβαση στο Ελεύθερο Θέατρο

2. Νόμος Χατζηδάκη – τρόπος αντίδρασης

3. Πρόταση διαγραφής μέλους από το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία στην παραπάνω ημερομηνία, θα συνέλθει 2η Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21 Νοέμβρη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο και με την ίδια Ημερήσια Διάταξη.

Αν και στην ημερομηνία αυτή δεν υπάρξει η νόμιμη απαρτία, τότε θα συνέλθει η

3η Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Νοέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι

στον ίδιο τόπο, με την ίδια Ημερήσια Διάταξη.

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Η.

                                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                Σπύρος Μπιμπίλας                                                                                                        Άρης Λάσκος

 

* Για την είσοδο στην Συνέλευση,

είναι απαραίτητη η επίδειξη της ατέλειας και της ταυτότητας κάθε μέλους.

Η είσοδος επιτρέπεται τόσο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες εντός του τελευταίου εξαμήνου συναδέλφους,  όσο και σε ανεμβολίαστους συναδέλφους, που όμως θα έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν (από την Παρασκευή 26/11 δηλαδή έως και πριν την προσέλευσή τους στην Συνέλευση).

Κατά την είσοδο στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών και θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν επίδειξης αυτών (ατέλεια, ταυτότητα, πιστοποιητικό εμβολιασμού – νόσησης – τεστ).

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του θεάτρου και για όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης.

* Επίσης για την είσοδο στην Γενική Συνέλευση, θα πρέπει τα τακτικά μέλη να είναι ταμειακά εντάξει, δηλαδή να έχουν εξοφληθεί οι συνδρομές τους έως και τον Μάιο 2021. Παρακαλούμε ελέγξτε τις εκκρεμότητες σας και τακτοποιήστε τες έγκαιρα.