ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΘΕΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΘΕΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

  YΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

      την Κυριακή 28/11 και ώρα 12:00 στο θέατρο Βρετάνια

 

όπου, για πρώτη φορά, θα συζητήσουμε την Νέα Συλλογική Σύμβαση που επιδιώκουμε να υπογραφεί στο Ελεύθερο Θέατρο με βάση το σχέδιο του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ψηφίστηκε από Συνέλευση ήδη το 2017 και θα βρείτε συνημμένο σε αυτό το mail. Παράλληλα, συνημμένη θα βρείτε την προς ψήφιση εισήγηση της Συνέλευσης, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να την μελετήσετε μέχρι την Κυριακή.

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς μάχης για την άμεση επιβίωσή μας, μάχη που ανέδειξε το πόσο αόρατοι ήμασταν λόγω της ολοσχερούς καταστροφής των όρων εργασίας μας, ήρθε η ώρα να χαράξουμε μαζί την πορεία για το μέλλον του επαγγέλματός μας. Μέσα από έναν δρόμο μόνο.

Όπως γράφει και το πανό μας, που περήφανα κρατάμε σε όλες τις πορείες από τον Απρίλιο του 2021 (πορεία που διοργάνωσε το ΣΕΗ από το ΥΠΠΟΑ στο Υπουργείο Εργασίας, ως απάντηση στις καταγγελίες των συναδέλφων ηθοποιών για σωματική, σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση)

“ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ – Καμία μόνη, κανένας μόνος”.

Παράλληλα, θα οργανώσουμε την αντίδρασή μας στον αντεργατικό και αντισυνδικαλιστικό νόμο Χατζηδάκη – αφού αν ενεργοποιηθεί αυτός, η συζήτηση για τις Συλλογικές συμβάσεις θα είναι μάλλον “πολυτελείας” –  και θα ψηφίσουμε για μια από τις πολλές υποθέσεις που έφερε σε πέρας το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο.

Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Μαζικά και δυναμικά!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

– Θυμίζουμε πως η είσοδος στη Συνέλευση επιτρέπεται μόνο σε μέλη του Σωματείου.

– Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη και όσα εξ αυτών είναι ταμειακώς εντάξει μέχρι και τον Μάιο του 2021. Παρακαλούμε, ελέγξτε τις εκκρεμότητές σας και τακτοποιήστε τις στη Γραμματεία του Σωματείου, ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό την Κυριακή και να διευκολύνουμε την ομαλή διεξαγωγή της Συνέλευσης. Σας ενημερώνουμε ότι η γραμματεία θα είναι στο Θέατρο από τις 11 πμ

Επίσης, θυμίζουμε, πως πάγια για τις Συνελεύσεις ισχύει η διευκόλυνση της συμμετοχής μόνο με 9 ευρώ για όσους χρωστούν μεγαλύτερα ποσά. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο την Κυριακή στον χώρο της Συνέλευσης και μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ.

Λόγω των περιορισμών για την πανδημία, η είσοδος επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών (να έχει πραγματοποιηθεί δηλαδή από την Παρασκευή 26/11 έως και πριν την Συνέλευση). Προτείνουμε, επίσης, σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ να πραγματοποιήσουν ένα self test πριν έρθουν στην Συνέλευση ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι για την ασφάλεια όλων μας.

– Τέλος, η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνέλευσης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Σχέδιο ΣΣΕ