ΑΚΡΟΑΣΗ

ΑΚΡΟΑΣΗ

Ο Σκηνοθέτης Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης, μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους «Λύκοι», πραγματοποιεί ακρόαση για την νέα του ταινία μικρού μήκους, διασκευής και σεναρίου της Αντιγόνης Μακρή.

Το έργο είναι διασκευή διηγήματος του Παπαδιαμάντη και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αρχές Σεπτεμβρίου, στην Αργολίδα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, η πρώτη φάση περιλαμβάνει αποστολή βιογραφικών και φωτογραφιών (χωρίς φίλτρα και επεξεργασία) και η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία εντός του Ιουνίου, μετά από επιλογή.

Η αποστολή βιογραφικών για την πρώτη φάση της ακρόασης, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 5/6/2022 στο email amorgan.audition@gmail.com

Για την ταινία αναζητούνται:

– Άνδρας ερμηνευτικής ηλικίας 18 έως 24 (κωδικός ρόλου Α)

– Άνδρας ερμηνευτικής ηλικίας 45 έως 55 (κωδικός ρόλου Β)

– Άνδρας ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 60 με μούσι (κωδικός ρόλου Γ)

– Γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 18 έως 24 (κωδικός ρόλου Δ)

– Γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 50 έως 55 (κωδικός ρόλου Ε)

Παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί στο θέμα του κάθε email ο αντίστοιχος κωδικός ρόλου (Α, Β, Γ, Δ ή Ε) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την θετική ή αρνητική εξέλιξη της αίτησής τους, ενώ η ακρόαση με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθεί με ακριβές ραντεβού (ημέρας και ώρας) και αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της ακρόασης.