ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗ doValue

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗ doValue

    Αθήνα, 30/06/2023

 

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! 
 
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗ doValue!
 
Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει την θηλιά του χρέους στον λαιμό. Συγκεκριμένα, η εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue απειλεί για λογαριασμό των τραπεζιτών να πετάξουν συνάδελφο μας έξω από το σπίτι του για να βγάλουν την πρώτη και μοναδική κατοικία του στο σφυρί.  Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση, απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων. 
 
Oι διαχειριστές κόκκινων δανείων έχουν ξεσαλώσει με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί την ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες. 
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ  ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
 
Απαιτούμε:
 
-Την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας
-Την διαγραφή μέρος του κεφαλαίου, τόκων και ανατοκισμών
 
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση στην εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue (Δευτέρα 3 Ιούλη σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας 12μ).