Αθήνα, 24/01/2025
Συμπληρώνονται δύο χρόνια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελληνική κοινωνία με δεκάδες θύματα κυρίως φοιτητές, και η προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών αιτιών και των πραγματικών ενόχων συνεχίζεται.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία καθημερινά βιώνουν καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία.
Στα σχολεία των παιδιών μας, που υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι σοβάδες στα κεφάλια τους και στα οποία δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος σεισμικής αντοχής.
Στην εγκατάλειψη των υποδομών που αφορούν την προστασία μας από πλημμύρες, φωτιές, σεισμούς.
Στα νοσοκομεία που πέφτουν ασανσέρ βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές ασθενών και κοινού.
Στους χώρους εργασίας που δε λαμβάνονται μέτρα προστασίας των εργαζομένων αλλά και των θεατών, με παραδείγματα τα σοβαρά περιστατικά εργατικών ατυχημάτων στη Λυρική σε θέατρα και γυρίσματα .
Δε ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη και απαιτούμε την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών. Ζητούμε την τιμωρία των πραγματικών ενόχων.
Καμία συγκάλυψη στο έγκλημα
Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα μαζί με τους συγγενείς των δολοφονημένων στα Τέμπη, με τα Σωματεία τους Φοιτητές μαθητές και άλλους Φορείς.”
Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί
Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών
